Ny fåtölj till stugan inför jakten

Snart är det dags för jakt igen. Jag har tänkt att jag ska förnya lite i stugan inför årets jakt. Jag tänkte att jag skulle hitta en fåtölj här på nätet och kanske på ett ställe där jag kan få den direkt levererad till stugan så behöver jag inte frakta den själv här hemifrån. Jag tänkte mig att jag skulle ta och köpa en fåtölj med lite färg eller mönster för att liva upp lite i stugan. Nu är det mest gamla möbler i trä i jaktstugan så jag tänkte att man nu eftersom möblerna blir äldre och behöver bytas ut kan man byta mot lite mer färg. Jag är så glad för nätet för just såna här tillfällen. Det är så smidigt att köpa på nätet och få hemlevererat så man slipper hyra släpvagn och även lyfta och bära.

Så här kanske det ska se ut

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *