Missa inte socionomdagarna

Jag vill bara påminna er om socionomdagarna denna vecka på Stockholmsmässan. En fantastisk mässa med många olika utställare. Socionomdagarna har arrangerats flera år i rad och det är alltid givande att gå. Socionom är ett väldigt brett koncept så det brukar vara en väldidigt brokig skara utställare om jag får säga så.

I år kommer civilminstern Ardalan Shekarabi att hålla tal bland många andra intressanta talare. Sedan har jag ett helt gäng med montrar som jag ska försöka hinna med. Agila exemplevis tycker jag verkar spännande. De har monter A37:20 och ni kan gå in på agila.se och läsa mer om företaget där.

En annan monter jag vill besöka är KRIS, kriminellas rätt i samhället. Jag vet faktiskt inte vad de gör. Jag hörde talas om dem först i TV-programmet ”Veckans brott”. Det gjorde mig nyfiken.

Som sagt så är det en blandad kompott med allt från beroendebehandlingar, ungdomshem, kommuner och andra institutioner som arbetar med socialt utsatta, exempelvis med prostitution och hemlösa, som har montrar under mässan.

Socionomdagarna pågår den 15-16 november och ger forskare, praktikanter och andra inom marknaden en chans att mötas och utbyta kunskap.
bhuy

This entry was posted in Jag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *