Jul i stugan

Julafton ligger lite illa till i år. Knappt några röda dagar alls. Som tur är så har jag förhandlat fram extra semester genom årens lopp. Jag tror många glömmer att det går att förhandla om extra semesterdagar istället för höjd lön. Personligen tycker jag att det är bra eftersom jag inte skattar bort mina pengar då.

Så jag har mer än sex veckors semester varje år. Med all övertid betyder det att jag kan ta ut sju veckors betald semester minst. Så detta år spenderar vi jul och nyår i stugan i Medelpad. Det är bråda dagar att hinna med allt innan vi reser. Som tur är har vi redan börjat att förbereda lite. Lena har börjat att julbaka och stoppat i frysen. Jag har köpt julklappar och känner mig nöjd med dem.
hhud
Eftersom det är en lång resa och mycket packning ska med så shoppar vi det sista i Sundsvall. Sedan köper jag hundmat online vilket är perfekt så hundarna få den maten deras magar är vana med. Ett stort plus med att köpa hundmat på nätet är att det går att beställa till den adressen jag vill. De kan lika gärna skicka den till stugan som hemadressen. Perfekt så att plats frigörs i bilen. Ett smart restips till som semestrar med hund i landet.

Nä nu ska jag ta och fortsätta min fakturering. Mycket som sagt innan jul och nyår.

This entry was posted in Hundar and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *