Dotterns första jobb

Jag är så stolt över min dotter! Hon har klarat av flera år på universitetet och tog i våras examen. Alla ni som har barn förstår hur glad jag är! Vi trodde båda att det skulle ta lite tid innan hon skulle få ett jobb men redan några av de första hon sökte gav positivt resultat. Det har gått mycket fort och min dotter börjar nästa vecka arbeta inom socionombemanning. Det tycker jag låter som en mycket bra möjlighet då hon kan få arbeta på andra orter om hon vill. Självklart vill jag inte att hon skall flytta men om möjligheten finns att hon kan utvecklas så säger jag inte ifrån. Jag har förstått att det är svårt för unga att få jobb så jag är så stolt över min lilla flicka, som tydligen inte är min lilla flicka längre!

Åren på universitetet lönade sig

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *